Ik begeleid je bij het leren loslaten (te sterven),

het anders te gaan doen en te beleven (het herboren worden)

en het zelfstandig anders te leven (het weer op te staan).

Ik heb oeroude energie in mij die hier voor nodig is. Via mij, AnkhA, krijg je wat je (ziel) nodig heeft om verder te komen. Ik' reageer alleen op de onderstroming; datgene wat je wérkelijk aangeeft en zegt, terwijl jij veelal zult komen met de ‘bovenstroming’, datgene dat jij jezelf hebt wijsgemaakt of hebt laten wijsmaken. 

Ik heb al dit soort processen ten diepste zelf doorlopen. 'Niets' is mij vreemd.

 

AnkhA knipsel AI website

Je kunt mij bellen op:

06 – 16 350 927,
of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik woon in Almere. 

KvK-nummer 58013555

Daarnaast kunnen we ook via Skype sessies doen: 

Skypenaam: besefinzicht

Neem ook eens een kijkje op:

www.facebook.com/besefInzicht

https://twitter.com/besefinzicht

Neem ook een kijkje op: www.fullyintune.com

 

 

Ik ben al meer dan vijfendertig jaar met bewustwording / bewustZijn bezig. Ik heb een jarenlange energetische opleiding gevolgd.

 

Gecertificeerd Life Coach: Ik ben dan ook spiritueel en praktisch tegelijkertijd.

 

Ik masseer ook mensen, zowel fysiek als energetisch. Bij het laatste raak ik je dus niet zelf aan. Soms is het een combinatie.

 

Ik werk met Ankhrons, je kosmische chakra's, die gevoed worden door je Zielen-energie in tegenstelling van je chakra's die door je energie van je persoonlijkheid gevoed worden.

 

Ik ben geboren op 25 juli 1964. 25 Juli is/was voor de Maya's 'De Dag Buiten De Tijd' (Day Out Of Time). Google hier maar eens op. De laatste dag van hun kalender was op 24 juli en de eerste dag begon op 26 juli.

 

Ik ben cement tussen hemel en aarde. Dat is mijn plek; ik geef informatie van de 'hemel' naar de aarde en andersom. In de praktijk komt het er op neer dat ik je geef wat nodig is, voor je huidige proces. 

 

 

Hou het simpel!


Hartegroet, Nathanja