ANKHALOGIE®

 

Ankhalogie is een nieuwe relativeringsleer, een synchroniciteitsleer. We hebben eeuwen op bepaalde manieren vanuit ons ego het (over)leven geïnterpreteerd. We weten het zowat niet anders te doen. Gedachten zijn frequenties, golflengten, vibraties, net zoals woorden en dat heeft gevolgen. Je hart heeft een ander frequentie dan je hoofd. Het is dan ook bevrijdend om met je Hart te kunnen, te leren denken.

Ik heb een kaartenset gemaakt van 63 kaarten die je ondersteunen in dit leerproces. Daarnaast heb ik nog vele teksten klaarliggen. Door aardse gebeurtenisjes ander te leren bekijken, anders te leren te interpreteren, krijg je lucht in je doen en laten.

Kom mee in de nieuwe frequentie en laat de 'oude frequentie' getransformeerd worden. Je bent tot meer in staat dan je denkt, weet.

 

Toen ik in september 2011 in Egypte was, ontving ik aldaar het verzoek om deze leer op papier te gaan zetten. Ik ben er gelijk mee begonnen, niet wetende waar dit toe zou leiden. Inmiddels is me duidelijk dat dit mensen in hun processen ondersteund en zeker ook mijn eigen proces des Levens.

 

Het kaartenset is via mijn Webshop te bestellen en ik heb ze ook altijd mee naar beurzen.

 

Take these broken wings en learn to fly again,

learn to be so free.

And when we hear the voices sing

the book of love will open up and let us in.

yeah, yeah,

Mr. Mr.: Take these broken wings. (lied).

Hou het simpel!

 

Hartegroet, Nathanja