De Ankhron Behandelingen

 

Ankhrons zijn kosmische chakra's. Chakra's 'bedienen' de ego; Ankhrons bedienen je Ziel, je Hogere Zelf, je Hogere Bestemming.

Deze behandelingen brengen Balans en kunnnen na een Zielefluister-sessie en de drie Soul Body Fusion sesies ontvangen worden. Het zijn drie sessies die niet los van elkaar kunnen; of je ontvangt ze alledrie of geen een.

 

Zoals de Chakra's zich bevinden tussen het fysieke en het energetische lichaam en daar een energie-brugfunctie vervullen, bevinden de Akhrons zich tussen het energetische lichaam en het kosmische lichaam.  Het balanceren van de Ankhrons zorgt voor meer energetische stroming tussen dit energetische en kosmische lichaam. Deze energy vormt jouw Ziel.

 

De behandeling geschiedt in 3 sessies:

De 1e als Verkenning.

De 2e sessie, een week later, als Verdieping.

De 3e sessie, twee weken later na de 2e sessie, als vaste Verbinding.

Bij voorkeur doe je geen andere energetische sessies tussendoor, zodat je goed ervaart wat het met je doet.

 

Effecten van de behandelingen:

Jouw Kosmische Wereld and jouw Aardse Wereld worden aan elkaar gebreid. Als Mens behoren we tot Moeder Aarde en tot Vader Hemel. In Balans levend met beide werelden zullen jou je Zielsmatige ervaringen en lessen laten beleven die je graag wilde in dit Leven.

Het complementeert de Lima; het (gebalanceerde) Pad der Mogelijkheden.

 

Gevolgen van de behandelingen:

 

 Eerst een gevoel van totale (euforische) doorstroming, gevolgd door het in staat zijn van reststukken aan te kunnen pakken vanuit Kracht en Staan.

 

De Balancering kan alleen in drie sessies en worden dan ook alle drie vooraf ingepland en betaald, net als alle eenheden die uit drie of meer sessies bestaan.  

 

 

Those who will remember me,

will remember themselves.

Since I am you

and you are me.

(Nathanja)

 

Hou het simpel!

 

LichtGroet, Nathanja