ERVARINGEN VAN  KLANTEN

SBF opent een kanaal in je waardoor je toegang krijgt tot andere bronnen. Het heeft mij sterker gemaakt, met meer zelfvertrouwen.
Arja

Door de SBF sessies bij Nathanja ben ik weer bewuster in het leven gaan staan. Het is alsof een rookgordijn langzaam opgetrokken is, waardoor ik alles helder en in het juiste perspectief zie. Ik sta dichter bij mezelf, durf open en eerlijk tegen anderen te zijn, ook als dit soms pijnlijk voor de ander of mijzelf is.
Nathanja heeft dit proces op een rustige en wijze manier begeleid, waarvoor dank.
Rinske

“Voorafgaand aan de SBF heb ik een zielefluistersessie gehad en dit heeft mij veel inzicht gegeven. De puntjes op de i gezet zeg maar.

Daarna de SBF en deze bleek later helemaal aan te sluiten op de zielefluistersessie. Het punt in mijn leven waar ik nu aan verandering toe ben. Er kwamen meteen en de daaropvolgende weken gevoelens en beelden naar boven die er nu helemaal mochten zijn. Zonder er iets mee te ‘moeten’. Iedere dag weer merk ik dat mijn ziel datgene op mijn pad brengt dat de fusion verder ontvouwt en mij steeds meer ‘mij’ laat zijn.… ook steeds beter gegrond. Het is een hele mooie reis samen met mijn ziel.”

R. v.d. B. 

 

Soul Body Fusion

 

Via de Paravisie kwam ik met Nathanja in contact en ik heb de Soul Body Fusion bij haar gevolgd. Ik heb een afspraak gemaakt en het boek bestelt en gelezen een aanrader. De eerste keer bij AnkhA in haar praktijk wat ik als heel bijzonder heb ervaren. Daarna hebben we het per telefoon gedaan ik voelde hierbij iets minder contact. De tweede keer ook per telefoon met muziek op de achtergrond dit heb ik als meer verbonden ervaren. Daarna een workshop gevolgd, theorie en de achtergrond van SBF en daarna mochten we de SBF zelf doorgeven en ontvangen wat ik als erg positief heb ervaren. Omdat ik op een spirituele lijn werk geef ik het ook via de telefoon en heb al meerder mensen de SBF door mogen geven. Deze energie zal als een olievlek doorgegeven worden en zo met zijn allen in een hogere energie van Liefde terecht komen.  

Inmiddels ben ik meer uit mijn hoofd en meer vanuit mijn hart gaan leven, heb de Liefde ontmoet!

Janny

 

 

Ik heb bij  Nathanja van 'Besef In-Zicht' in Almere mijn Soul Body Fusion (SBF) gedaan. Ik ben erg blij dat ik dat bij Nathanja gedaan heb. Op zich is SBF snel gedaan, maar wat er dan kan gebeuren is iets waar het heel prettig is om op Nathanja's spirituele wijsheid te kunnen steunen en daardoor te zorgen dat het SBF proces ook goed doorlopen kan worden. Ze is een ideaal ‘lijntje’ met hierboven en kan daardoor je echt en goed ondersteunen waar nodig.

 

R. v. K. 

 

- Ik voel me nu pas echt verbonden met de aarde, waar ik voorheen vaak mijn toevlucht nam naar 'boven' blijf ik nu op aarde en heb ik direct contact met mijn ziel en krijg ik op het juiste moment de juiste antwoorden en kracht om te doen wat me te doen staat.
- Mijn angst om me uit te spreken is aan het verdwijnen, ik mag er zijn en spreek mijn waarheid meer en meer op de juiste momenten en kan me aan de andere kant ook makkelijker inhouden als het ego van mezelf of van anderen zich aandient.
- Mijn contact met mijn oervertrouwen is nog meer versterkt, ik leef meer in het nu en kan veel beter tegen veranderingen, het loopt zoals het loopt en het is mij ziel die me nu leidt dus waarom tegen de stroom inzwemmen?!
 
Petra

Hartegroet, Nathanja