FiT logo 1207 x 421

 

Fully in Tune

 

"Word Meester van jeZelf en jeZelf Meester".

 

(Bron: Nathanja)

 

www.fullyintune.com

 

“All truth passes through three stages.

First, it is ridiculed.

Second, it is violently opposed.

Third, it is accepted as being self-evident.”  

Arthur Schopenhauer

 

 

Zoals er vanuit het ego gezegd kan worden:"Mijn Hart zit op de juiste plaats," kan ik nu, na mijn reis in Israël, (Het Beloofde Land) in mei 2015 zeggen:"Mijn ego zit nu op de juiste plaats." Hierdoor ga ik nu Les gaan geven!

Om alvast een beeld te krijgen van wat je er zoal tot je kunt nemen, geef ik alvast een korte samenvatting:

 

Gedurende de 3 cursussen, die bij elkaar 1 1/2 jaar duren,  zullen er groeps sessies plaatsvinden voor vraag en antwoord: Begeleiding op maat naar jouzelf toe! Deze cursussen worden ook in het Nederlands gegeven 

 

 

CURSUS 1: Bewust Wording 

Ankhalogie® Leer de Tekenen aan de wand, de tekenen die het universum aan je geeft te herkennen en toe te passen. Het is een synchroniciteitsleer die je helpt te begrijpen welke kant jouw Ziel je op wil laten gaan. Zelfs in chaos zit orde. 

 

Head Heart Fusion® 

Vier sessies om de energie van jouw hart en jouw hoofd met elkaar samen te laten smelten. Implementatie, toepassing is van belang.

 

Heart Crystal Initiation
In jouw Hartchakra gebied bevindt zich kristallen-energie. Deze energie is de herinnering van wie jij werkelijk bent. Door deze geactiveerd te krijgen, geïnitieerd, wordt je proces op zelf-inzicht ondersteunt. 

 

First Aid Card

Je leert om kleine kaartjes met tekstjes op te maken, die jouw ondersteunen in het je anders gedragen. Het helpt je herinneren wat er ook al weer steeds weer in je gebeurt bij bepaalde situaties. Hierdoor heb je houvast in het anders leren doen. Dit is namelijk minder eenvoudig dan we denken. We vallen toch vaak weer in het oude patroon terug. 

 

LightSteps®

Een actieve manier om jezelf dieper je onderbewuste bewust te krijgen. Er is hier een E-boekje over geschreven. 

.................................................................................................

 

In elke cursus kom je bij je eigen kantelpunten, je eigen keerpunten; het werkelijk leren doorbreken van je (oude) patronen. Het zijn vaak onzichtbare, diep ingesleten patronen.

Herkenning is van essentieel belang om het H.E.A.L.-ingsproces werkelijk op gang te krijgen. Zonder Herkenning, geen H.E.A.L.-ing.

 

H van Herkennen 

E van Erkennen

A van Accepteren

L van Loslaten 

Met andere woorden: H.E.A.L

 

Course 1: Becoming YourSelf

 

Course 2: Staying YourSelf

 

Course 3: Being YourSelf

 

Gedurende het volgen van 'Course 1' (in het Engels gehouden) kun je informatie inwinnen over 'Course 2'.

Tijdens het volgen van Course 2, kun je informatie inwinnen over 'Course 3'. Waardoor wordt dit zo gedaan? Het is van belang om in het NU te leven. Energetisch gezien Léven we dan. Je kunt hooguit 'een lantaarnpaal verder kijken', waarmee bedoeld wordt, dat je kunt werken aan de eerstvolgende stap. Verder is het niet van belang. Wij mensen op planeet Aarde hebben het van belang gemaakt om verder dan die eerste lantaarnpaal te moeten kunnen kijken. Alles komt vanzelf, stap voor stap. We kunnen geen stap overslaan. Het is als een breiwerk: Laat je een steek vallen, dan komt er een ladder in waar je niet blij van wordt! Dan kun je terug naar veel verder dan waar je die ene steek hebt laten vallen!

 

Hou het simpel!

Harte Groet, Nathanja