INITIATIES:

 

Door de tijd heen ben ik vanuit de energetische wereld geïnitieerd om initiaties door te geven. Een initiatie is een inwijding, een opname in een bepaalde (energische) laag, stuk met als doel je tot meer inzichten te leiden. Ik heb mijn gids en ziel gevraagd waardoor ik hiertoe geïnitieerd werd keer op keer. Het antwoord was: Omdat jij ons keer op keer initieert en jij in de naam van je praktijk al aangeeft: In-Zicht. 

 

Besef In-Zicht staat inderdaad voor mij voor inzicht, zowel aards als kosmisch. Door deze uitleg begrijp ik nog beter wat er met mij gebeurt en waardoor ik zowel praktisch als kosmisch ben ingesteld.

 

Voor elke initiatie trek ik een uur uit. We praten wat, er wordt energetisch aan je gewerkt, je wordt energetisch behandeld tot je zover bent dat de initiatie zelf kan plaatsvinden. Ik laat me hierin leiden.

 

HARTKRISTAL-INITIATIE:

In je Hartchakra zit een kristal. Het is verbonden met moeder Aarde en diep in deze Aarde wonen wezens die op de plek van de hartchakra een kristal hebben. Ik heb ze zelf gezien, waardoor ik begreep wat ik initieer:

Je wordt dan verbonden met deze Aarde-wezens en wordt door ze begeleid naar meer Zelf-Inzicht. Dat is handig op je pad. Zeker ook nog na Soul Body Fusion te hebben ontvangen.

Of dit nu waar is of niet, doet er niet toe voor mij. Wat er wel toe doet, is dat je op je LichtPad begeleid wordt, dat je verder komt in inzichten (ver)krijgen in je eigen doen en laten, waardoor je beter gaat begrijpen wat je zelf in beweging zet in het universum, de wereld om je heen.

 

HERSEN-INITIATIE:

Je linker- en je rechterhersenhelft werken grotendeels niet samen met als gevolg een onevenwichtigheid in je denkpatronen en hierdoor een onevenwichtigheid in je voelpatronen. Door anders te denken zul je ook anders voelen. Het is een wat minder prettige initiatie, daar je er hoofdpijn door kunt krijgen of een raar gevoel van in je hoofd. Het is echter wel voor het goed doel namelijk voor de Samenwerking met een hoofdletter S.

Nadat ik het ontvangen had, heb ik weken rechts achteraan een vervelend gevoel gehad. Nu blijkt dat diepere onevenwichtigheden aan de oppervlakte komen met als gevolg dat ik mijn leven aan het herinrichten ben inclusief in het doen en laten naar de mensen om mij heen. Dat voelt als Ruimte voor mijZelf op een manier die Ruimte geeft voor mijn eigen dromen! Wauw, dat is heel wat.

 

Tijdens deze initiatie zie ik steeds een DNA-streng tussen beide hersenhelften die 'sliep' en dan geactiveerd wordt, wakker gemaakt wordt. Het is een bijzondere gewaarwording.

 

ORGAAN - SAMENWERKINGS - INITIATIE:

Je organen zijn eeuwenlang gewend geweest om min of meer energetisch los van elkaar te funcioneren. Dat is heel vervelend, want net zo goed als dat je in je gedachtenpatronen evenwicht nodig hebt, om evenwicht in jezelf te kunnen ervaren, heeft je lichaam evenwicht tussen de organen nodig om lichamelijk een echt evenwicht te kunnen ervaren. 

Deze initiatie brengt omhoog wat nog aan herinnering in je organen ligt opgeslagen. Let wel; ik ben echt geen aardse artse, verpleegkundige of wat dan ook.

Vie Zielenfluisteren laat ik je weten wat je organen je te vertellen hebben en daarna gaan we over op de initiatie. 

 

Er zitten nog meer initiaties eraan te komen. Tot nu toe kan ik deze doorgeven aan anderen. Maak er gebruik van!

 

Tot je dienst!

 

Hou het simpel!

 

LichtGroet, Nathanja

 

 

 

 

 

.