LOSLATEN (ALS STERFTEVORM) / STERVENSBEGELEIDING

Begeleiding van voor de geboorte tot en met na de dood.

Je doet in je leven veel indrukken op. Vooral als kind zijnde ‘overkomt’ je een hoop en neem je dit tot je. Je past je aan. Je trekt (onbewust) conclusies. Je bouwt je persoonlijkheid op. Je gaat naar school en nemen ook daar informatie op. Je gaat werken. Je wordt ouder en je begint met het herbeleven van wat je in je jeugd (onbewust) al beleefd hebt. Er komen steeds meer (onverwerkte) gebeurtenissen en ervaringen bij naarmate dat je ouder wordt.

Dit is echter één facet. Je hebt namelijk ook al meerdere levens achter de rug en de kans is groot dat er onafgemaakt issues meegenomen zijn naar dit leven. Misschien konden die issues in die andere levens niet goed afgerond worden en kan dat in dit leven wel.

We hebben het druk: We besteden veel tijd en energie aan wat het dagelijkse leven van ons vraagt én waar we zelf voor gekozen hebben ook aandacht aan te geven. We voeden onze persoonlijkheid ten zeerste en zijn vergeten waar we wérkelijk voor gekomen zijn; de opdracht vanuit de Ziel. We proberen het ons zo comfortabel mogelijk te maken en mijden zoveel mogelijk het ongemak.

Het is vaak niet leuk om met je volle verstand, laat staan met je volle gevoel, de weg terug te gaan, door je (jeugd)ervaringen te gaan, want wij allen hebben ergens één of meerdere deuken of gaten opgelopen. We zijn onvoldoende gezien, gehoord, begrepen en hebben veelal een gevoel van onbehagen dat we er niet gewóón mogen zijn, maar iets moeten dóen. Velen onder ons zijn zich hier niet eens van bewust, zoveel lagen liggen er continu bovenop.

De persoonlijkheid, ook wel de ego genoemd, doet er álles aan om zijn handelswijze gelijk te laten blijven. Het is echter essentieel om vóórdat je sterft, zoveel mogelijk onverwerkte emoties los te laten, door er onder andere aandacht aan te besteden en alles goed te doorvoelen.

Oudste Grafbloem ter Wereld 

 

 

  • Herken het.
  • Erken het.
  • Accepteer dat het zo was / is.
  • Laat het Los.

 

 

 

 

Vanuit het Engels vertaald betekent ‘heal’ genezen: Genees jeZelf door te H.E.A.L.-en en je zult lichter sterven. Sterven doe je als het ware ook tijdens je leven door los te laten. AnkhA, bij uitstek, kan je hierin begeleiden. Zij heeft alle soorten sterftes zelf ervaren.

Door te H.E.A.L.-en kom je steeds meer bij je eigen Kern-Energie.

Stervensbegeleiding

Voel je de behoefte je leven(s) zo goed mogelijk af te ronden, je Ziel zo vrij-uit mogelijk haar reis zonder lichaam voort te kunnen laten zetten, dan kun je mij voor assistentie vragen. Ik ken alle soorten dood en maak contact met je Ziel: Ik ben een Zielefluisteraar. Hierdoor wordt helder wat er op aarde nog dient te gebeuren, of juist niet, alvorens je overgaat.

Zolang je leeft, kan een zielegeprek, de Soul Body Fusion (r), de Reconnective Healing(r) en de Reconnection(r) nog steeds positief op je uitwerken. Healen kent velen gezichten en kan op vele lagen. Mocht je stervende zijn, dan weet ik wat nog wel en wat niet meer van jou op toepassing mag en kan zijn. En wie weet, sterf je anders dan zonder de behandeling, al zou het 'maar' bewuster zijn. Elk stukje bewustwording, bewust-Zijn is van onschatbare waarde.

Wijsheid zij met je.

 

 

Hou het simpel!

Hartegroet, Nathanja