THE RECONNECTION® en RECONNECTIVE HEALING®


Reconnective Healing® 
Bij disbalans, dis-ease op mentaal, fysiek,emotioneel en/of spiritueel niveau, kan de Reconnective Healing toegepast worden. Het werkt tot op DNA-niveau. Per onderwerp is het aan te raden drie sessies te nemen. Een sessie kost € 80,= en wordt aan het begin van de sessie betaald. Proeven hebben aangetoond dat de Reconnective frequenties chaos omzetten in harmonie. Volgens mij komt hierdoor balans.Dit soort healingen draaien om compléte balans in alle gebieden. Het gaat niet om de ziekte. Het gaat om de persoon die de healing krijgt. Zo gaan we voorbij het symptomatische.
Je kunt overigens gewoon je kleren aanhouden. Ik raak je alleen even in het begin aan, om contact met je te maken. Verder mag je lekker met je ogen dicht liggen en je eigen innerlijke reis ervaren. Mocht je niet kunnen liggen, doordat je bijvoorbeeld in een rolstoel zit, dan blijf je gewoon daarin zitten, en kun je de sessies zo tot je nemen, ook met je ogen dicht. Ben je iemand die absoluut niet je ogen dicht kunt houden, dan open je ze gewoon af en toe, of veel. Dit alles maakt allemaal niet uit.

 


Je krijgt wat je nodig hebt, niet wat je wilt. Wees je je daarvan bewust. Dat is wat ik ook altijd zeg en zei tegen mensen, cliënten. Een healing kan dus andere gevolgen hebben dan dat jij verzonnen hebt, dan dat je wilt. Het kan er ook mee samenvallen, met datgene dat jij wilt. Dan is het dus wat je nodig hebt. Dit geldt ook voor het volgende onderwerp:

 

The Reconnection®

Ook is het aan te raden om drie healing-sessies te nemen voordat je de eenmalige persoonlijke Reconnection laat doen. Ja, deze hoeft maar éénmaal in je leven plaats te vinden. Het verbindt je met de / je evolutie en zet je op je Levenspad. Hier kun je lang en kort over nadenken, echter een ieder's Levenspad is weer anders. Ervaren is wat ik je aanraad. The Reconnection kost € 333,= voor 2 sessies van gemiddeld een uur, inclusief voor- en nagesprek. Dit wordt vooraf betaald. De hoogte van het bedrag heeft te maken met resonantie en is bepaald vanuit The Reconnection zelf. Je betaalt dus door wie je je Reconnection ook laat doen dit bedrag.
Voel bij wie je 'moet' zijn, door wie je je persoonlijke, eenmalige Reconnectie laat doen. Je Essentie weet het.

 

 

Ofschoon er wereldwijd onderzoek gedaan is en wordt, kan nog niet exact uitgelegd worden hoe het werkt. We maken echter gebruik van vele zaken die we (meestal) niet begrijpen: Electriciteit, magnetron, computer en noem maar op. Google eens op 'wetenschap The Reconnection' en lees verder. Ik kan nog wel meer hierover schrijven, echter ik vind dat je je eigen huiswerk kunt gaan doen.


Ik heet je welkom in deze wondere wereld. Na een lange reis heb ik hiermee kennis mogen maken, ermee mogen gaan werken en de gevolgen mogen ervaren en waarnemen. Iets in mij wordt er nog steeds stil van. Het is voor mij thuiskomen op een manier die ik niet heb kunnen verzinnen.

 

 

Hou het simpel!

Hartegroet, Nathanja