AnkhA's Synchroniciteitskaarten Deel 1

In september 2011 ontving ik in Egypte de opdracht om te beginnen met synchroniciteitsteksten te noteren. Het is nu blijkbaar de juiste tijd om het naar buiten te brengen, daar ik hiervoor het fiat heb ontvangen. Deze eerste 63 kaarten komen met uitleg in een doosje. Er liggen nog vele teksten te wachten voor de volgende sets. Leer anders te kijken, waardoor je gemakkelijker door het leven kunt gaan. Van een andere kant bekeken, lopen vele situaties gelijk met jouw innerlijke proces. Veel (leer)plezier ermee.

Uitleg kaarten:
Van de 'andere' kant bekeken, kunnen gebeurtenisjes
er anders uit zien. Bekijk ze eens door AnkhA's ogen.
Het zijn mogelijkheden.
Er is maar weinig absoluut in het Leven.
Het is maar hoe je er naar kijkt!
'Absoluut\ betekent dat het los moet gezien worden
van alle andere dingen.
Het is het tegenovergestelde van relatief.
Veel (leer)plezier ermee.
Hartegroet, AnkhA, Besef In-Zicht

Aardse gebeurtenisjes die je in je dagelijkse leven
kan tegenkomen, kunnen vaak op een wat ruimere
wijze bekeken worden, dan alleen 'feitelijk'.
Door de teksten van dit boekje tot je te nemen,
leer je beter re relativeren en kun je oefenen in het ruimer 
kijken naar je eigen leven en dat van anderen."

63 stuks in doosje met dekstel + foldertje met uitleg.

€ 29,95 ( + € 3,00 verzendingskosten)

Ook zal het verkrijgbaar zijn wanneer ik op een beurs sta en dergelijke. Daar ik het in eigen beheer uitgeef, hou ik, na afdrage aan de belasting, maar een kleine marge over. Een deel van die marge is bestemd voor Egypte, waar de energie o zo geschoond wordt. Zo helpen we elkaar.

 

Maak het bedrag over onder vermelding van naam en adres naar rekeningnummer:

IBAN: NL92TRIO0390948152      BIC: TRIONL2U

t.n.v. A.M. van den Berg te Almere


 

Het boek Soul Body Fusion (versmelting van ziel en lichaam) geeft de lezer een proces om zijn eigen spirituele kracht en licht in het lichaam te integreren. De kracht van het proces is de eenvoud ervan en het feit dat het eenvoudig toepasbaar is bij jezelf en anderen. De lezer zal daadwerkelijk ervaren dat er meer van hun licht en geest in hun cellen binnenkomt. Het boek geeft uitleg over het ontbrekende deel in onze persoonlijke groei – onze heelheid, en geeft inzicht in de mystieke achtergrond en de wetenschap die ons in staat stelt dit nu te doen. De lezer wordt geïnspireerd om zichzelf op een volkomen nieuwe manier te ervaren. Dit is een praktijkboek dat inspireert tot handelen en verandering, niet tot meer denken. Het resultaat is zelfbekrachtiging en zelfvertrouwen. Het boek vertelt ook over het tot stand komen van het Soul Body Fusion-proces: over ongelofelijke, mystieke reizen, zoals de ontmoeting met de geest van een oeroude Atlantische godin in Malta, spiritueel boeiende en fysiek veeleisende reizen als het beklimmen van de Kilimanjaro. Je krijgt als lezer het gevoel in gesprek te zijn met een oude vriend en maakt contact met hogere energieën.


Paperback 192 pagina’s

Uitgeverij Hajefa / 2011
ISBN: 978-90-77677-50-6
Prijs: € 17,95

Het boek is op vele verkooppunten verkrijgbaar.